-

Och som vanligt så misslyckas jag. Jag misslyckas med precis allting. Alltså, vad är mitt problem?  Varför kan jag inte klara av detta? Shit asså, jag kan verkligen inte sluta äta fan! Asså, det är ngt allvarligt fel på mig, så fort jag äter blir jag helt uppsvullnad, asså, what's up with that? Aja, orkar inte skriva hur allting är misslyckat, för då kommer jag bara att börja äta mer eftersom att jag redan är misslyckad.

kram.

Kommentarer
Postat av: Joanna

svar: ja alltså nu e det något riktigt allvarligt fel på mig! varför bantar jag inte för? varför gör jag det inte bara?!



from fredag lr möjligtvis nästa vecka ska jag försöka hitta nån som vill göra ett matschema tsammans med mig som man följer ihop och hjälper varann.

intresserad? ;)

2009-02-25 @ 17:26:44
URL: http://livetsomjoanna.blogg.se/
Postat av: Joanna

svar: oki jag brukar vilja hålla mig på max 500 lr 700 kcal/dag och äta regelbundet, helst minst 3 ggr om dan (egentligen bör man äta var 3dje timme fördå hålls förbränningen igång).

men känn inget tvång :) jag har andra som e intresserade om inte du vill :) kram!

2009-02-25 @ 19:02:59
URL: http://livetsomjoanna.blogg.se/
Postat av: J

Usch dåliga dagar är inte roligt. Men det är bara att fortsätta. Vi alla gör fel, och det är normalt. Nu ska du bara se till att du tänker ett steg längre nästa gång du stoppar in dig lite för mycket. Det du äter skulle en "normal" människa inte se som något tjockt.

Du klarar det! Eller hur?:)

Så fortsätt kämpa! (Vet inte om jag var till någon tröst men jag försökte i all fall.) Kram J

2009-02-26 @ 17:46:43
URL: http://feebleness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0